Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Gliko Kumbulle (320 gr)

nga Permeti

Gliko Kumbulle nga Përmeti

Kategoria: gliko, permeti

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme