Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Gliko fik i eger

nga Permeti


Kategoria: gliko, recel

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme