Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Gjize Kosi (500 g)

nga Ferma MIA

Pergatitur ne menyre tradizionale nga Ferma Mia , pa konservant, ngjyrues apo adtitiv te shtuar.

Nje vaskete permban rreth 1 kg.


Kategoria: nga Ferma Mia

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme