Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

GJEL-PULE DETI ( 2-3 KG )

nga Ferma MIA

Të rritur nga FERMA MIA.

1 KG = 1400 LEK

 


Kategoria: Mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme