Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Gjalp Dhie (190g)

nga Ferma MIA


Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme