Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Gjalp Lope (300 gr)

nga Ferma MIA

Nga Ferma Mia


Kategoria: bulmet

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme