Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Fasule Trenare Korce

nga Korca

Permbajne vlera te larta te energjise dhe te gjitha aminoacidet esenciale. Fasulet jane burim proteinash dhe nuk permbajne yndyrna te ngopura.

Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme