Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Fasule te Zeza (500 gr)

nga Mirasi

Te pasura me antioksidant. Keto fasule kane permbajtje te larte te proteinave vegjetale (25%) dhe jane te pasura me fibra.

Gjithashtu jane te pasura me hekur, kalcium, vitamine B dhe acid folik.


Kategoria: Fasule, perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme