Shuma minimale për porosi është 3000 lekë.

Domate zemerkau (500 g)

nga Shijaku

Domatet zemerkau jane nje varietet me farë shqipetar dhe nje nga me te vecantet te prodhuar ne Shqiperi.

Domatet janë të njohura për përmbajtjen e lartë të antioksidantëve, vitamina C, K, potas, magnez, hekur, zink etj  


Kategoria: perime

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme