Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Djathe Mishavine (300 gr)

Lepusha, Kelmend

300 gr

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme