Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Djathe Kackavall Boronice (1 Cope)

nga Malesia e madhe

300 gr

Djathi mund te jete 200gr deri ne 400 gr.


Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme