Djathe Kackavall me erza (1 cope)

nga Malesia e madhe

300 gr

Djathi mund te jete 200gr deri ne 400 gr.

Spec Pikant, Sherebel, Susam dhe Erza.

 


Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme