Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Djath dhie i përgatitur me vaj ulliri dhe rigon

nga Ferma MIA

Djath dhie i përgatitur me vaj ulliri dhe rigon

(Çmimi mund të variojë sipas gramaturës)

Produkte te ngjashme