Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Dhalle Gjalpi (500 ml )

nga Ferma MIA

Nga Ferma Mia

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme