Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Dardhë (500g)

nga Shijaku

500 gr

Kategoria: fruta

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme