Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Boronice e fresket (500 g)

nga Puka

Boronica te egra nga Puka


Kategoria: fruta

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme