Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Bizele te qeruara (300 G)

nga Hamallaj

300 gr

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme