Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Bizele (500 gr)

nga Hamallaj

Bizele te pa qeruara 500 gr

Kategoria: perime

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme