Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Biftek I marinuar (500 g)

MIA Organic

Perberesit: mish vici, vaj ulliri, vere e kuqe, rozmarine, hudhra.


Kategoria: mish

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme