Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Banane e vogel (300 gr)

nga Importi


Kategoria: fruta

Lloji: Te fresketa
Produkte te ngjashme