Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Bajame E Qeruar

nga Berati

100 gr


Kategoria: fruta te thata

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme