Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Avokado

nga Importi

500 g

Kategoria: fruta

Lloji: Tropikale
Produkte te ngjashme