Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Arra të qëruara (100 gr)

nga Dibra

100 gr

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme