Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Gjeli i Detit

Nepermjet kesaj faqe mund te rezervoni Gjelin e Detit per festat e fundvitit, 24/25 dhe 30/31 Dhjetor.
Të lindur dhe të rritur nën pemët e ullirit, këta gjela kanë shije të jashtëzakonshme. Klientet qe i kane provuar vjet kane mbetur te mrekulluar me shijen ne tryezat e tyre.
Informacione mbi gjelat:
  • Prejardhja - Berati
  • Rritja - ne fermen MIA, ne fshatin Kogjas, Durres.
  • Madhesia - 3-4kg
  • Kushtet e Rritje - Ne natyre
  • Cmimi - 1.400L/kg
Ne ndodhemi ketu. Per porosine, ju lutem vendosni informacionet e meposhtme ne formen e kontaktit: