Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Terapi me vezët e Thëllëzave

Terapia me vezët e Thëllezave Japoneze :

Shendeti i fshehur nën levozhgën e zbukuruar me pika.

Shkenca ka aprovuar qe kjo terapi është një nga mënyrat më natyrale për të kuruar disa sëmundje të ndryshme. Vezët e Thëllëzave janë përdorur shumë vite më parë nga vëndet Aziatike por vetitë kuruese janë zbuluar nga Jean Claude Truffier në 1967.

Këto vezë janë shumë të pasura me vitamina dhe minerale më shumë se cdo vezë tjetër. Duke krahasuar vezën e Thëllëzes me vezën e pulës është 5 herë më e vogël por 6 herë më e fuqishme për sa i përket vlerave ushqyese.

Vezët e Thëllezave kanë fuqi të rigjenerojnë trupin tonë, të stimulijne rritjen, të forcojnë venat e zemrës,kuron asmën, kuron hipertensionin, kuron sëmundjet e veshkavë dhe mëlcisë.

Si ti përdorim këto vezë të merkullueshme për të përmiresuar shëndetin tonë:

  • Pihen cdo mëngjes me stomakun bosh për 30 minutat në vazhdim nuk duhet të konsumoni asnjë lloj ushqimi. Kujdes! Veza duhet të pihet për njëherë e gjitha.
  • Gjatë kësaj terapie nuk këshillihet të konsumohet alkoohol.
  • Tre ditët e para të terapisë duhet të pihen 3 vezë në ditë.
  • Pjesën tjetër të mbetur të ditëve të terapisë do të pihen nga 5 vezë në ditë.

Si të përdoret kjo vezë tek fëmijët:

  • Mosha 1-3 vjec -> 2 vezë në ditë.
  • Mosha 3 -5 vjec -> 3 vezë në ditë.
  • Mosha 5-10 vjec -> 4 vezë në ditë.

Kjo terapi rekomandohet të zgjasë 49 ditë por kjo ndryshon në varesi të sëmundjes që ju doni të kuroni.

Çrregullimet e temthit 240 vezë

Diabet  240 vezë

Kolesterol 240 vezë

Rigjenerimi i lëkurës 240 vezë

Forcimi dhe rregullimi i memories 240 vezë

Faza serioze e astmës – mish Thëllëze dhe 1080 vezë

Tumor në tru– mish Thëllëze dhe 1080 vezë.

Ps: Mbas 2 muajsh të përfundimit të terapisë, terapija mund të përsëritet por kjo mund të ndodhë vetëm vitin e parë ndërsa vitin e dytë dhe në vazhdim pauza midis terapive duhet të jetë 6 muaj.

Kujdes !    Eshtë rëndësi vitale që vezët e përdorura të jenë të freskëta.