Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Supe per Rritjen e Imunitetit

Peberesit:

  • 2 Luge te Medha Vaj Ulliri
  • 1/2  Qepe te Prera Holle
  • 3 Selino, te Prera Holle
  • 2 Karrota te Medha, te Prera Holle
  • 450 gr Kerpudha
  • 10 Thelpinj Hudhra, te Prera Holle
  • 8 Filxhan Leng Pule, pa Kripe
  • 4 Timos 
  • 2 Gjethe Dafine
  • 2 Filxhan Qiqra te Kulluar, pa Kripe
  • 900 gr Gjoks Pule
  • 1/2 Luge e Vogel Piper i Kuq
  • 1 1/2 Luge e Vogel Kripe

Pergatitja:

 1) Ngrohim vajin ne nje tigan te madhe, ne temperature te mesme. Shtojm qepet, selinon dhe karrotat; i skuqim, duke i perzier shpesh per 3 minuta. Shtojm lengun e pules, timosin, gjethet e dafines dhe qiqrat; i japim nje vale. Shtojm pulen, kripe dhe piperin e kuq; e mbulojm dhe i japim nje vale pules dhe e zihejm rreth 25 minuta.

2) E heqim pulen nga tigani dhe  e lem te ftohe ngadale. Coptojm mishin me pirun. E shtojm mishin ne supe dhe i heqim gjethet e dafines. E sherbejme supen e ngrohte.

BLINI TE GJITHA PRODUKTET QE JU NEVOJITEN PER KETE RECETE