Perberesit:
Pergatitja:
1)Pergatitja e panxhareve: Ngrohni paraprakisht furren ne 220°C.
2) Lani dhe pastroni panxharet, dhe me pas mbeshtillini me leter alumini dhe piqini rreth 1.5 ore.
3) Pasi ti nxirrni nga furra, lerini te ftohen pak dhe me pas qerojini. Gjithashtu mund dhe ti zieni panxharet, por te pjekura ato ruajne me shume vlera ushqimore dhe shijen.
4) Pergatitja e Supes: Ne blender hidhini hudhrat dhe panxharet e qeruara deri sa te marrin forme pureje.
5) Me pas, shtoni lengun e limonit dhe vajin e ullirit dhe vazhdoni ti trazoni me blender.
6)Ne fund shtoni lengun e sheges dhe ujin per ta bere ate te marre formen e nja mase si smoothie.
7)Kalojeni masen e pergatitur ne nje tenxhere dhe pasi te shtoni erezat e mundshme dhe kripen, vereni mbi sobe dhe lereni te marre vale per 3-5 minuta duke e trazuar vazhdimisht.