Përbërësit:
Përgatitja:
1.Në një tenxhere të madhe, vendosur mbi sobë me temperaturë mesatare, gatuani qepët, karotat, selinonë, hudhrat dhe specin e kuq së bashku me gjalpin. Lerini rreth 10 minuta, ose deri sa perimet të jenë zbutur.
2.Kalojini perimet e gatuara në blender, shtoni ujin dhe rreth ¼ e masës së fasuleve të ziera dhe krijoni një masë konsistente pureje.
3.Rikthejeni përsëri masën e krijuar tek tenxherja, me temperaturë mesatare-të lartë, dhe shtoni fasulet e tjera të zeza, turmeric, kripën dhe lëngun e limonit.
P.s: Në rast se dëshironi një supë më të hollë, mund të shtoni edhe pak ujë. Gjithashtu ndihuni të lirë për të hedhur në këtë supë edhe erëza të tjera sipas dëshirës dhe shijes.
Lek 300.00
Te pasura me antioksidant. Keto fasule kane permbajtje te larte te proteinave vegjetale (25%) dhe jane te pasura me fibra.
Gjithashtu jane te pasura me hekur, kalcium, vitamine B dhe acid folik.
Lek 80.00