Përgatitja:
Ngroheni një tenxhere dhe hidhni gjalpin të shkrijë, shtoni qepën, dhe trazojeni për 5 deri në 10 minuta, derisa qepa të jetë e zbutur. Shtojeni ujin ose lengun e pulës, rrisni nxehtësinë dhe lereni derisa uji të nxehet shumë më pas shtoni bizelet dhe lereni të ziejnë për 3 deri në 5 minuta, derisa bizelet të jenë zbutur. Shtoni menten e coptuar, kripën dhe piperin.
Me një blinder bluani supën deri sa të bëhet kremoze shtoni qumështin dhe lereni të zjejë dhe 5 minuta.
Më pas hidheni në pjate për ta shërbyer dhe grini qepë të njomët nga sipër .Regjistrohu per ofertat, lajmet dhe te tjerat me ne...
© 2023 MIA Organic. Te gjitha informacionet jane te mbrojtura nga ligji mbi te drejtat e autorit dhe copyright E bere ne Shqiperi :)