Shuma minimale për porosi është 3000 lekë.

Sallate Mix (400 gr)

nga MIA

1 Cope (cmimi varion me peshen e vasketes)

Sallate jeshile, Laker e bardhe dhe e kuqe, Domate, Kastravec, Ullinj, Karrota, Spec i Kuq, Spec Jeshil dhe Djathe i bardhe.


Kategoria: sallate

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme