Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Leng Kumbull Smoothie (1L)

nga Dvorani

1 Cope


Kategoria: leng frutash

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme