Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Leng pjeshke Mia (0,72 l )

nga Ferma MIA

Nga ferma Mia. Pjeshke te shtrydhura pa sheqer, konservant apo ngjyrues

Produkte te ngjashme