Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Leng Manaferre (720 ml)

MIA Organic

Pergatitur nga Ferma Mia.

Leng Manefarre nga Tropoja. Nuk permban konservant as sheqer

Produkte te ngjashme