Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Leng kajsie Mia

nga Ferma MIA

Permban vetem kajsi te shtrydhura, pa sheqer, konservant ose ngjyrues. 

Produkte te ngjashme