Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Muhalebi 3-Drithra (250 gr)

nga Importi

200 gr Pluhur

Per Femije Nga 6 Muaj


Kategoria: Mualebi Pluhur

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme