Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Muhalebi Orizi (250 gr)

nga Importi

Pluhur 250 gr

Per Femije Nga 4-6 Muaj


Kategoria: Mualebi Pluhur

Lloji: Te Gatshme




Produkte te ngjashme