Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Muhalebi Bollgur (250 gr)

nga Importi

250 gr Pluhur

Per Femije Nga 6 Muaj


Kategoria: Mualebi Pluhur

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme