Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Muhalebi Banane & Bollgur (250 gr)

nga Importi

250 gr Pluhur

Per Femije Nga 6 Muaj


Kategoria: Mualebi Pluhur

Lloji: Te Gatshme
Produkte te ngjashme