Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Vaj Ulliri Mia (500ML)

nga MIA

Vaj ulliri i perfituar nga ullinjt shekulloj te Beratit

Kategoria: vaj

Lloji: Te Vecanta
Produkte te ngjashme