Muffins Omletë

Përbërësit:

 • ½ filxhan caji sallam i prerë në kubukë të vegjël
 • ½ spec i kuq i prerë në kubikë të vegjël
 • ½ spec jeshil i prerë në kubikë të vegjël
 • ½ avokaco e prerë ë kubikë të vegjël
 • 7 Vezë
 • 1/4 filxhan Qumësht
 • 1/4 filxhan caji kackavall i thërmuar
 • Kripë
 • Piper

Përgatitja:

 1.  Ngrohni si fillim furrën në 250 C
 2. Hidhni në formën e kekut të gjithë përbërësit e prerë në kubikë të vegjël përvec vezës dhe qumështin.
 3. Përzieni vezët me qumështin derisa të jenë në një formë të njëtrajteshme dhe hidhini në formën e kekut bashkë me përbërësit e tjerë.