Shuma minimale për porosi është 3000 lekë.

Mjaltë Livandoje (1 kg)

nga Malesia e madhe

Mjalti vjen nga Malesia e Madhe dhe permban 60% mjalte  te prodhuar nga livandoja dhe pjesa tjeter nga lule Te ndryshme Te veriut Te Shqiperise.


Kategoria: mjalte

Lloji: Te Sezonit
Produkte te ngjashme