Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallam mish derri (300 g)

nga MIA


Kategoria: mish

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme