Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Sallam mish vici (600 g)

MIA Organic


Kategoria: mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme