Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Qofte Shtepie (500 gr)

nga MIA

500 gr

Kategoria: mish

Lloji: Te Pergatitura nga ne
Produkte te ngjashme