Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mish Vic Ragu ( 1 kg )

nga Erseka

Vicat jane te rritur ne kullotat natyrale te Ersekes. Nuk mbahen ne rregjim stallor.

Ragu eshte pjese e muskulit dhe perdoret shume mire per mish te grire apo gjelle.


Kategoria: mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme