Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mish Vic Brinje (500 gr)

nga Erseka

500 gr

 


Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme