Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mish Tul (Bocconcini) (500 gr)

nga Erseka

500 gr


Kategoria: Mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme