Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Mish Qingji (2 kg)

nga Erseka

2 kg

Kategoria: mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme