Për shkak të kërkesave të shumta dhe kohës së kufizuar, të gjitha porositë do të dorëzohen brenda 24 orëve.

Kocka Vici (1 kg)

nga Erseka


Kategoria: Mish

Lloji: Te Fresketa
Produkte te ngjashme