Ne 2 ore dorezojme ne te gjithe Tiranen :)

Koktej me Mollë, Rozmarinë dhe Whiskey

Përbërësit:

-1 litër lëng molle AgroFruit

-2/3 filxhan me whiskey

-4 kuba akulli

-Feta limoni për ta shërbyer

Përbërësit për shurup rozmarine:

-½ filxhan me sheqer

-½ filxhan me ujë

-½ filxhan me mjaltë

-6 degëza rozmarinë

Përgatitja:

1.Si fillim, përgatitni shurupin e thjeshtë të rozmarinës duke hedhur në një tenxhere të vogël sheqërin dhe ujin. Vendosini në sobë me temperaturë mesatare. Lerini të ziejnë, rreth 3 minuta.

2.Hiqini nga zjarri, shtoni mjaltin dhe trazojini mirë deri sa ai të zhduket. Më pas shtoni degëzat e rozmarinës. Lereni mënjanë deri sa të ftohet plotësisht.

3.Në një enë të madhe prej xhami, si psh kanë hidhni shurupin tashmë të ftohur të rozmarinës, lëngun e mollës dhe whiskey-n. Trazojini të gjitha që të kombinohen plotësisht.

Ndani kubat e akullit tek gotat që do e shërbeni, dhe shtoni lëngun e sapo krijuar. Në fund hidhni dhe fetat e limonit

BLINI TE GJITHA PRODUKTET QE JU NEVOJITEN PER KETE RECETE