Përbërësit:
-1 litër lëng molle AgroFruit
-2/3 filxhan me whiskey
-4 kuba akulli
-Feta limoni për ta shërbyer
Përbërësit për shurup rozmarine:
-½ filxhan me sheqer
-½ filxhan me ujë
-½ filxhan me mjaltë
-6 degëza rozmarinë
Përgatitja:
1.Si fillim, përgatitni shurupin e thjeshtë të rozmarinës duke hedhur në një tenxhere të vogël sheqërin dhe ujin. Vendosini në sobë me temperaturë mesatare. Lerini të ziejnë, rreth 3 minuta.
2.Hiqini nga zjarri, shtoni mjaltin dhe trazojini mirë deri sa ai të zhduket. Më pas shtoni degëzat e rozmarinës. Lereni mënjanë deri sa të ftohet plotësisht.
3.Në një enë të madhe prej xhami, si psh kanë hidhni shurupin tashmë të ftohur të rozmarinës, lëngun e mollës dhe whiskey-n. Trazojini të gjitha që të kombinohen plotësisht.
Ndani kubat e akullit tek gotat që do e shërbeni, dhe shtoni lëngun e sapo krijuar. Në fund hidhni dhe fetat e limonit